CJ Ilfov: Maraton de sterilizări în Grădiștea, pe 22 și 29 august

Consiliul Județean Ilfov a anunțat că Protecția Animalelor Ilfov a luat la pas străzile din Grădiștea pentru a le vorbi oamenilor despre sterilizarea animalelor și obligațiile pe care le au, conform legii, proprietarii de animale.

  • Campania de sterilizare gratuită va ajunge în Grădiștea luna aceasta, pe 22 și pe 29.

Într-o postare pe Facebook, Consiliul Județean Ilfov citează Protecția Animalelor, care anunță maratonul de sterilizări gratuite în Grădiștea.

”Am luat străzile din Grădiștea la pas. Să vorbim cu oamenii, să le explicăm care sunt obligațiile lor legale în calitate de proprietari de animale, să le vorbim despre sterilizare. Ajungem cu maratonul de sterilizări gratuite în Grădiștea luna asta. Mai exact, pe 22 și pe 29 august. Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună”, arată sursa citată.

  • „Mai devreme, pe 8 și pe 15 august suntem în Ciolpani. Aveți întrebări? Vreți să vă programați animalele la sterilizat? Ana de abia așteaptă să o sunați. E numai cu telefonul în mână. Dacă nu răspunde în timp real, revine ea. Avem multe apeluri și doar ea se ocupă de telefoane. Așadar, pentru orice, sunați-ne la numărul 0751.235.009”, se mai arată în mesaj.

De asemenea, pe pagina de Facebook Protecția Animalelor CJ Ilfov sunt anunțuri cu tot felul de cățeluși care abia așteaptă să fie adoptați.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati