CJ Ilfov oferă sisteme modulare de tip container și bani familiilor afectate de un incendiu în Buftea

Consiliul Judetean Ilfov a decis sa ajute mai multe persoane ale căror locuințe au fost distruse într-un incendiu, petrecut într-un cartier din Buftea, a anunțat Ștefan Rădulescu, vicepreședinte CJ Ilfov.

Astfel, alături de președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, și la solicitarea primarului orașului Buftea, Gheorghe Pistol, Consiliul Județean a pus la dispoziția localității sisteme modulare de tip container, cu dotările necesare.

Potrivit sursei citate, acestea vor fi folosite drept locuințe provizorii, până la refacerea clădirilor afectate de incendiu.

În același timp, Rădulescu spune că a fost aprobată suma de 500.000 de lei din fondul de rezervă al județului Ilfov pentru achiziția materialelor de construcție cu care vor fi reabilitate clădirile distruse în incendiu

”De asemenea, în ultima ședință am aprobat deblocarea sumei de 500.000 de lei din fondul de rezervă al județului #Ilfov. Această sumă va fi folosită de autoritățile locale din Buftea pentru achiziția materialelor de construcție cu care vor fi reabilitate clădirile distruse în incendiu și pentru alte cheltuieli necesare diminuării efectelor cauzate de nefericitul eveniment.”, a completat vicepreședintele CJ Ilfov.

Acesta amintește că este ”unul dintre momentele în care putem fi solidari cu persoanele greu încercate. Iar cel mai important lucru pe care îl avem de oferit este 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹, atunci când este cea mai mare nevoie. Doar #împreună putem depăși mai ușor necazul care s-a abătut peste acești oameni.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati