Clătite Picasso şi „burgeri rokeri” – printre delicatesele de la Festivalul The Carnival de la Romexo

Clatite cu afine sau capsune, ce poarta numele Picasso ori Grigorescu, dar si burgeri dedicati unor rockeri legendari precum Jimi Hendrix sau Ozzy Osbourne se numara printre delicatesele pe care le pot găsi vizitatorii festivalului  „The Carnival”, organizat la Romexpo, în perioada 06-08 septembrie.

În cadrul evenimentului. care începe vineri seara, la Romexpo, în Capitala, şi va dura trei zile, sunt instalte două scene intre care se afla camioane cu mancare, unde participanţii se pot bucura de savoarea papanasilor sau placintelor, de burgerii de diverse inspiratii, pestele si fructele de mare ce vor fi gatite intr-o cherhana mobila.

Pe scenele festivalului urban sunt aşteptaţi Nouvelle Vague, Hindi Zahra, Subcarpati, Alternosfera si Asian Dub Foundation – Sound System. ‘The Carnival’ este un festival dedicat culturii street food, care este reprezentată cel mai bine prin acest fenomen al food truck-urilor, al camioanelor cu mâncare şi aici toată lumea vinde din food truck,  a declarat înainte de deschidere, organizatorul evenimentului, Florin Itu.

Clatita Picasso aduce un omagiu albastrului artistului, prin afinele din reţeta, în timp ce roşul lui Nicolae Grigorescu se regăseşte în căpşunele din clatita ce poartă numele pictorului român. În meniul clătităriei ambulante, care a primit în anul 2017 premiul pentru cel mai bun desert stradal, se mai regasesc produsele Van Gogh – ce include piure de castane, Rubens – cu mascarpone şi caramel şi Rembrandt – cu praline, migdale şi îngheţată de caramel.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati