Clienții Altex au opțiunea de a plăti în 3 sau 4 rate cu orice card de debit

Compania Oney, expert în soluții de plată, credit de consum și produse de asigurări, și Altex, liderul pieței electro – IT&C din România, au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia clienții retailer-ului pot opta pentru o nouă alternativă de finanțare, „3x4x Oney”, soluție de plată în 3 sau 4 rate prin orice card de debit.

Pentru a efectua plata în 3 sau 4 rate, clientul are nevoie doar de un card de debit emis de orice bancă din România, scrie economica.net.

La etapa de plată de pe site-ul Altex, clientul alege opțiunea de plată “3x4x Oney” și numărul de plăți lunare pe care le dorește (3 sau 4 luni). În câteva secunde, clientul primește răspunsul final, iar comanda este înregistrată. Altex a ales soluția de plată în rate „3x4x Oney” pentru a satisface nevoile și așteptările clienților, dar și pentru calitatea serviciilor oferite de Oney și experiența sa.

Soluția de plată în rate “3x4x Oney” este o inovație venita în întâmpinarea consumatorilor români pentru achizițiile lor prin faptul că oferă:

• Rapiditate: solicitarea este primită și procesată în câteva secunde și plata se face imediat după aceea,

• Siguranță: clientul își folosește propriul card, nu este solicitat niciun alt card nou pentru deschidere, iar plata se face ca o plată online clasică,

• Simplitate: nu este necesară nici o identificare sau altă dovadă a identității sau a veniturilor.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati