Clinică de chirurgie estetică frecventată des de vedete, cercetată de poliție. Intervenții făcute la dentist

Joi, se efectuează percheziții la o clinică de înfrumusețare din București și în alte 24 de județe, vizată fiind o clinică de înfrumuseţare din Capitală.

Percheziţii la o cunoscută clinică de chirurgie estetică, la care şi-au făcut operaţii nenumărate vedete de la noi, inclusiv Bianca Drăguşanu. Sunt acuzaţii că mai multe intervenţii estetice ar fi fost făcute de persoane care nu aveau acest drept.

Există informații conform cărora intervențiile de natură invazivă și noninvazivă erau făcute nu întotdeauna de medici cu pregătire de specialitate ci și de medici stomatologi sau dermatologi. Există de asemenea și acuzații de evaziune fiscală, scrie Antena3.ro.

”În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea a 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Infracţiunile cercetate au fost săvârşite de către reprezentanţii unei clinici de înfrumuseţare care funcţionează în municipiul Bucureşti, cu ocazia procedurilor de înfrumuseţare – invazive sau noninvazive -, atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere, precum un coafor, de pe teritoriul ţării de către angajaţi/colaboratori, fără a le evidenţia în sistem contabil şi fără a îndeplini condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati