Clinica Dr. Melnic anunță deschiderea Centrului de Performanță de Protetică Dentară și Implantologie

Clinica Dr. Melnic anunță inaugurarea unui nou sediu în București, ce are ca scop extinderea capacității clinicii, dar și crearea unui Centru de Performanță de Protetică Dentară și Implantologie.

Într-un spațiu de peste 300 mp, cu un design modern, sunt amenajate un cabinet de protetică dentară cu tehnologie digitală, o sală modernă de chirurgie și implantologie, un laborator ultramodern de tehnică dentară, care folosește aproape integral tehnologii digitale, un birou/sală de conferințe și un studio foto (pacienții care necesită restaurări protetice, mai ales în zona estetică, vor fi fotografiați atât la începutul, cât și la sfârșitul tratamentului).

”Cu ajutorul programului guvernamental IMM INVEST, am reușit achiziția unui imobil vechi în imediata apropiere a sediului actual – Strada Biserica Alexe nr. 2 – sediul vechi și Strada Biserica Alexe nr. 19 – sediul nou. Cu o investiție de peste 400.000 euro l-am restaurat complet, păstrând în totalitate arhitectura inițială, în stil neoromânesc.” spune dr. Ion Melnic, proprietarul clinicii.

Noul sediu va permite o creștere a calității restaurărilor dentare și, în același timp, o scurtare a timpului de execuție.

”Lucrul în echipă și mai ales în același sediu cu tehnicienii dentari ne permite realizarea unor restaurări dentare deosebite, individualizate pentru cerințele și necesitățile fiecărui pacient. Și toate acestea, într-un timp foarte scurt.” adaugă dr. Ion Melnic.

Cu toate investițiile din 2020, Clinica Dr. Melnic estimează o cifră de afaceri de 900.000-950.000 euro, cu un profit de 150.000 euro. (În 2019, cifra de afaceri a fost 860.000 euro, iar profitul 215.000 euro)

”Spre deosebire de anii trecuți, când cifra de afaceri creștea anual cu 20-25%, anul acesta, procentul de creștere a fost mai mic. Totuși, este o reușită pentru noi că ne aflăm în continuare într-un proces de creștere, având în vedere că pentru două luni, pe timp de lockdown, activitatea clinicii a fost redusă.” spune dr. Ion Melnic.

Echipa clinicii a ajuns în 2020 la 25 de oameni, angajați și colaboratori, dintre care 11 medici. Creșterea echipei a început la sfârșit de 2019, odată cu procesul de pregătire a angajaților și colaboratorilor care lucrează în prezent în noul sediu.

În ceea ce privește numărul de pacienți, acesta a crescut în 2020 cu 1150, ajungând la un total de 7250 de pacienți până în prezent.

Pentru 2021, clinica estimează o consolidare a bazei de pacienți și o creștere a cifrei de afaceri de cel putin 20%. Creșterea va fi bazată atât pe extinderea capacității clinicii, cât și pe revenirea turismului medical, afectat mult din cauza limitărilor de călătorie: în 2019, pacienții străini și cei români stabiliți în străinătate au reprezentat 15% din cifra de afaceri.

Clinica Dr. Melnic a aniversat 8 ani de existență pe 1 decembrie 2020.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati