Clinica veterinară mobilă se mută la Arena Națională, lângă Academia de Tenis

Clinica veterinară mobilă Sache Vet Clinic se mută în Sectorul 3, anunță Primăria Capitalei. Noua locație a clinicii este Arena Națională, lângă Academia de Tenis (a nu se confunda cu Centrul de Tenis), mai spune sursa citată.

Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), anunță că, în intervalele 3-6 noiembrie 2022 și 10-13 noiembrie 2022, sterilizările din cadrul campaniei de sterilizări gratuite a pisicilor de rasă comună fără deținător se vor realiza în incinta Arenei Naționale, lângă Academia de Tenis (a nu se confunda cu Centrul de Tenis!), acolo unde va staționa Clinica veterinară mobilă Sache Vet Clinic (vezi harta).

De reținut!

  • În zilele de 3 și 6 noiembrie, atunci când au loc două meciuri de fotbal la Arena Națională, accesul la clinica veterinară mobilă se va face din strada Sergent Șerbănică Vasile, conform traseului cu galben de pe hartă.
  • În celelalte două zile, 4 și 5 noiembrie, accesul la clinica veterinară mobilă se va face pe la intrarea principală din bulevardul Basarabia, conform traseului desenat cu verde pe hartă.
Foto: Facebook / Primaria Capitalei

Sterilizările sunt realizate de medicii veterinari de la clinica mobilă Sache Vet. De-a lungul campaniei, clinica își va muta poziția astfel încât să acopere toate sectoarele Capitalei. Până acum, au fost sterilizate 391 de pisici.

Programările se fac telefonic la numărul 0751.596.199, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-18:00. Pisicile pot fi aduse la sterilizat în intervalul orar 10:00-15:00.

  • Animalul nu trebuie hrănit înainte de operația de sterilizare.

Vârsta minimă pentru sterilizare este de 6 luni la femele și de 10 luni la masculi.

”Pisicile vor fi înapoiate în aceeași zi, cu recomandarea să petreacă o noapte în casă, urmând ca a doua zi să fie repuse în teritoriu. Pisicile care nu pot fi ținute în case vor rămâne în cabinetul Sache Vet.”, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati