Clotilde Armand a cerut să li se dea anchetatorilor documentele solicitate în cazul poliţiştilor suspectaţi că luau mită

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut să li se dea anchetatorilor documentele solicitate în cazul percheziţiilor efectuate, joi, la o secţie de poliţie locală pentru corupţie.

„‘Toleranţă zero faţă de corupţie!’ – acesta a fost motto-ul meu cu care am venit în Primăria Sectorului 1 şi de la care nu mă abat. Încă de la începutul mandatului meu, am atras public atenţia asupra faptului că sunt probleme la Poliţia Locală Sector 1 şi că unii dintre poliţiştii locali au o agendă personală diferită de cea a cetăţeanului.

În această dimineaţă, au fost percheziţii ale ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie la Secţia de Poliţie Locală din cartierul Pajura într-un dosar care vizează fapte de corupţie. Am dat ordin să se pună la dispoziţia organelor de anchetă toate documentele solicitate şi am cerut poliţiştilor locali să colaboreze cu ofiţerii DGA pentru aflarea în cel mai scurt timp a adevărului”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Mai multe percheziții au loc, joi dimineață, într-o amplă anchetă în care zeci de polițiști de la Brigada de Poliție Rutieră București sunt suspectați că ar fi luat mită. Sunt percheziții și la Poliția Locală Sector 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati