Clotilde Armand: A ieșit Marcel Ciolacu în oraș și iar s-a murdărit la gură cu minciuni despre mine

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand spune că „a ieșit Marcel Ciolacu în oraș și iar s-a murdărit la gură cu minciuni despre mine”.

„Eu v-am spus că Marcel nu ratează nicio ocazie să se facă de râs. A luat-o și pe zâna azilelor groazei din Voluntari cu el. Ceea ce nu spun ticăloșii aceștia este asta:

Timp de 25 de ani, Piața „16 Februarie” din București a fost captivă în mâinile clientelei PSD și PNL de la Sectorul 1. Totul s-a făcut în baza unor contracte dubioase de asociere/ cesiune, iar beneficiarul direct al acestora a fost un afacerist trimis în judecată într-un dosar de proxenetism și crimă organizată. În loc de o piață civilizată, întreaga zonă a fost transformată timp de mai bine de două decenii într-un mare butic insalubru, iar singura preocupare a administratorului a fost să-i jecmănească pe micii comercianți de la care colecta taxe.

Totul s-a făcut ilegal acolo și în disprețul legii, nu aveau avize de la DSV, de la ISC, au fost ridicate construcții fără autorizații pe domeniul public etc. Cu un tupeu de nemaivăzut, astăzi toată conducerea PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, l-a vizitat pe beneficiarul combinațiilor de partid de la Piața “16 Februarie.”

O să vă explic îndată de ce această grabă. Contractul de concesiune expiră pe 4 august 2024. În această primăvară am notificat cei 200 de comercianți că vom prelua în administrare piața pentru a o moderniza la standarde occidentale și să nu mai plătească taxele către pușculița PSD.  Această notificare a fost cea care a produs panică pentru sponsorii de partid din Piața “16 Februarie”, care i-au chemat în ajutor pe Marcel Ciolacu și Gabriela Firea. În luna august vom face curățenie aici și vom redeschide piața pentru toți locuitorii din Sectorul 1″, a scris Armand, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati