Clotilde Armand a publicat lista cu sume plătite din banii locuitorilor pentru reclamă la un spital inexistent

0
302

Clotilde Armand a dezvăluit ce sume uriașe a cheltuit administrația lui Daniel Tudorache din banii publici ai cetățenilor Sectorului 1 ca să promoveze proiectul unui spital inexistent.

Primăria Sector 1 ar fi dat aproape 300.000 de euro anul trecut „presei de partid”, susține Clotilde Armand, care prezintă și o listă cu sumele alocate.

Informația este oferită în contextul în care a apărut știrea conform căreia Armand ar fi pierdut de fapt alegerile, la renumărarea voturilor.

”Cum se naște o știre falsă și cât ne costă.

V-am mai spus cum funcționa fabrica PSD de știri false și înainte să ajung primar. O voi face și din funcția de edil pentru ca lumea să afle adevărul. I-am promis aseară șefului PSD că voi merge după fiecare leu furat de administrația PSD de la cetățenii Sectorului 1 și am să încep cu un contract oferit de primarul diamant pentru ‘presa’ partidului. Culmea, exact pe site-urile respective apare informația FALSĂ cum că eu aș fi pierdut alegerile.

Apoi, informația este rostogolită în social-media până ajunge la Televiziunea Publică. Fără dovezi, fără nici un fel de comunicare oficială din partea autorităților, fără nimic factual.

Pe lângă lista publicațiilor prezentate aici vă rog să mai adăugați următoarele cheltuieli pesediste din banii cetățenilor Sectorului 1 pe anul 2020:

– B1 TV: 100.050 de euro;
– Antena 3: 70000 de euro;
– România TV: 69.000 de euro;
– Digi 24: 69.000 de euro;
– Luju.ro: 50.000 de euro;
– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro.

(Toate acestea pentru un singur contract care promova un spot despre un spital inexistent – interzis de CNA la solicitarea mea pentru că a indus lumea în eroare)

Facem tot ce putem să recuperăm acești bani și să-i investim în școli și spitale. Să știți că lupta din Sectorul 1 este una dură și fără aliați. Singurii mei aliați sunteți voi – cetățenii onești sătui de obiceiurile mafiote din administrație”, a scris edilul de sector pe pagina de Facebook.

Bani pentru a promova acest proiect au primit și DC News, Puterea, Arena Construcțiilor, Ziua News, Q Magazine, B365, PC News & Revista Presei, Ziarul de Investigații, România Liberă și Ziarul Național.

Clotilde Armand a publicat și sumele plătite fiecărei instituții în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.