Clotilde Armand a reziliat abonamentele telefonice de 75 euro pe lună pentru angajaţii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ

Clotilde Armand a anunţat că a reziliat contractul pentru abonamentul de telefon de 75 euro pe lună pentru angajaţii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Sector 1.

„Se descurcă şi cu un abonament de 5 euro lunar. Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a adăugat edilul Sectorului 1.

„De ce este sănătoasă reorganizarea în administraţia publică? Un mic exemplu: Înţeleg că doamnele şi domnii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Sector 1 aveau nişte abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăţi. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă şi cu un abonament de 5 € lunar.
În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele. Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a scris Clotilde Armand luni pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati