Clotilde Armand a semnat protocolul cu Romprest. Cât costă curățenia în Sectorul 1

Primăria Sectorul 1 a semnat, vineri seară, un protocol cu compania Romprest SA. Documentul stabilește câtă curățenie va face Romprest în sector, în lunile septembrie și octombrie, dar și câți bani va încasa pentru asta.

”Valoarea estimată a prestațiilor lunare (ale Romprest pentru curățenia stradală din sector – n.red.) nu va depăși suma de 12,5 milioane de lei (inclusiv TVA) sumă pe care operatorul are obligația să facă dovada executării corespunzătoare a prestațiilor”, se arată în textul protocolului semnat de Primăria Sectorului 1 și Romprest SA și publicat de Clotilde Armand pe Facebook.

VEZI MAI JOS DOCUMENTUL SEMNAT DE CLOTILDE ARMAND SI ROMPREST

În plus, Primăria Sectorului 1 se angajează să-i mai plătească societății o sumă de bani în 2 tranșe, pentru servicii de salubrizare stradală deja prestate. Mai exact:

  • 13,5 milioane de lei până pe 2 septembrie pentru servicii din iunie și parte dintre serviciile din luna iulie
  • 10,5 milioane de lei până pe 10 octombrie pentru restul prestațiilor din iulie și cele din august

Totodată, Consiliul Local al Sectorului 1, reprezentat de primar, va debloca garanția de bună execuție depusă de Romprest pentru facturile deja achitate în cursul anului trecut.

Potrivit protocolului, Primăria Sectorului 1 și Romprest trebuie să se reîntâlnească până pe 18 octombrie pentru a negocia din nou și a decide cum își continuă colaborarea.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati