Clotilde Armand acuză că activiști de partid, consilieri, foști șefi din primărie sau poliția locală au primit ilegal locuințe ANL

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand susține că mai multe locuințe destinate exclusiv tinerilor până în 35 de ani ar fi fost repartizate unor persoane apropiate de fosta administrație care nu ar fi îndeplinit condițiile de acordare. „Voi trimite Corpul de Control să verifice situația și voi iniția un proiect de hotărâre care să nu mai permită asemenea anomalii”, a transmis Armand.

„Aflu că oamenii apropiați de vechea administrație (activiști de partid, foști șefi de direcții ai primăriei, actuali angajați ai cabinetului parlamentar al fostului edil, șefi din Poliția Locală Sector 1 care se ocupau cu filajul meu și al colegilor la protestele din 10 august 2018 sau angajați de la televiziunile Antena 3 și România TV) au fost răsplătiți de fostul primar cu locuințe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani. Niciunul dintre ei nu îndeplinește condițiile de acordare a locuințelor și majoritatea au ”sărit” rândul pe lista de așteptare”, a transmis primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Voi trimite Corpul de Control să verifice situația și voi iniția un proiect de hotărâre care să nu mai permită asemenea anomalii. Nimeni nu este mai presus de lege – și asta trebuie să le intre bine în cap tuturor. Dacă există angajați ai primăriei care au făcut nereguli vă asigur că vor plăti”, a mai spus Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati