Clotilde Armand acuzată de PSD pentru neglijarea locurilor de joacă: „Se lăuda că a închis terase în plină toamnă, după ce toată vara a tolerat ilegalitățile reclamate de cetățeni”

0
168
foto: facebook Alexandru Petrescu

Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1, spune că realizările cu care se laudă primarul Sectorului, Clotilde Armand, sunt doar de imagine. Închiderea teraselor care aveau nenumărate sesizări pentru muzica lăsată la maxim pe timpul nopții s-a făcut doar în toamnă. De asemenea, de curând ANPC a aplicat o amendă considerabilă primăriei pentru locurile de joacă cu echipamente neconforme.

„Recent, Clotilde Armand se lăuda că a închis terase în plină toamnă, după ce toată vara a tolerat ilegalitățile reclamate de cetățeni, însă nu șoptește o vorbă despre faptul că ANPC a închis temporar 89 de locuri de joacă din sectorul 1. Acestea sunt amenajate de Primăria Sectorului 1, iar ANPC a constatat o serie de nereguli, de pildă lipsa protecției pentru anumite echipamente, tobogane crăpate, balansoare instabile sau lipsa avertizării față de potențiale pericole.
Deși au existat numeroase sesizări de la cetățeni, administrația Armand a eșuat să acționeze la timp pentru remedierea situației, iar acum are de plătit inclusiv o amendă de 12.000 RON, din bani publici, desigur.”, spune fostul ministru al Economiei.

Mai puțină siguranță în școli

Alexandru petrescu mai spune că administrația Armand a tăiat cam un sfert din numărul paznicilor și nu a suplinit cu sisteme de monitorizare în timp real, deși Primăria Sectorului 1 are excedent bugetar, conform documentelor oficiale.
„Așadar, Clotilde Armand se găsește din nou într-o realitate paralelă cu cea a cetățenilor. Doamna primar nu este interesată să le ofere copiilor spații de joacă și edificii educaționale sigure, însă nimic nou pe cer, Clotilde Armand nu reprezintă locuitorii sectorului 1, ci se reprezintă doar pe sine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.