Clotilde Armand: Am semnat astăzi contractul pentru construirea Complexului Educaţional din cartierul Greenfield

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, vineri, că a semnat contractul pentru construirea Complexului Educaţional din cartierul Greenfield.

  • Valoarea estimată a achiziţiei, conform indicatorilor economici votaţi de Consiliul Local, era de 63.646.084,40 lei fără TVA, iar în noile unităţi de învăţământ vor învăţa 150 de preşcolari şi 390 de elevi, a adăugat edilul.
„Construim o şcoală, o grădiniţă, o sală de sport, o bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spaţii verzi, spaţii de joacă, locuri de parcare şi tot ce este necesar pentru un centru educaţional.
  • Este prima şcoală şi prima grădiniţă publică din acest cartier. Construirea aceestui centru educaţional va reduce considerabil aglomerarea celorlalte unităţi de învăţământ din Sectorul 1 şi traficul din zonă. A fost o procedură de achiziţie publică transparentă, în cadrul căreia au depus ferte 11 companii/asocieri de firme”, a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.
Ea a mai precizat că valoarea estimată a achiziţiei, conform indicatorilor economici votaţi de Consiliul Local, era de 63.646.084,40 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate – preţ. Oferta declarată câştigătoare este de 53.577.541,34 lei fără TVA.
„Suprafaţa construită desfăşurată totală a viitorului centru educaţional va fi de 7.558 mp din care suprafaţa utilă totală va fi de 6.756,31 mp.
  • În noile unităţi de învăţământ vor învăţa 150 de preşcolari şi 390 de elevi. Clădirea grădiniţei va avea un regim de înălţime de P+1, o suprafaţă construită desfăşurată de 2548,47 mp, din care o suprafaţă utilă totală de 2.297,24 mp. Viitoarea grădiniţă a fost prevăzută cu 15 grupe cu un număr total de 150 de preşcolari”, a conchis Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati