Clotilde Armand amenință cu controale în rândul funcționarilor, fiind vizați „trântorii”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că a început deja o reorganizare privind reducerea numărului angajaților. Ea semnalează că a constatat că 52% din angajați nu își înregistrează prezența la locul de muncă, în timp ce funcționarii cinstiți îi țin pe umerii lor pe acești „trântori și angajați pe linie de partid”.

Armand avertizează că Primăria Sectorului 1 nu este „casă de binefacere” și că în viitorul apropiat lucrurile la nivel instituțional se vor schimba radical.

„Până să ajung la conducerea primăriei unii funcționari publici trăiau cu impresia că sunt într-o continuă vacanță plătită. Adică nu dădeau pe la muncă. Statul la stat”, a scris Armand pe contul de facebook.

Ea susține că a solicitat un control amănunțit privind  prezența și pontajul funcționarilor din Primăria Sectorului 1.

„Rezultatul este mai decât revoltător: 52% din funcționarii primăriei nu își înregistrează prezența la locul de muncă și nu pontează. La polul opus există și funcționari cinstiți care muncesc peste program și își dedică energia pentru binele comunității. Puțini. Aceștia țin pe umerii lor toți trântorii și angajații pe linie de partid care nu vin la muncă – plătiți regește de cetățeni. Să fie foarte clar: nu suntem casă de binefacere. Ne vom schimba atitudinea radical față de aceștia. Cine nu muncește nu primește niciun leu + comisie de disciplină”, a punctat primarul Sectorului1.

Clotilde Armand mai spune că a făcut deja o reorganizare prin care a fost redus numărul funcționarilor, prin desființarea a trei subordonate considerate inutile.

„Vom continua cu alt proiect de reorganizare până când instituția aceasta este eficientă”, promite Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati