Clotilde Armand anunță percheziții la o grupare specializată în transportul și depozitarea ilegală a deșeurilor din construcții și industriale

În această dimineață, ofițerii Secției 5 Poliție fac mai multe percheziții la o grupare specializată în transportul și depozitarea ilegală a deșeurilor din construcții și industriale. Un dosar penal ce are ca obiect asocierea în vederea săvârșirii de infracțiuni economice și abandonarea deșeurilor pe terenuri private sau publice, anunță primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook.

„O anchetă care a fost deschisă, în urmă cu câteva luni, ca urmare a unor sesizări făcute de Poliția Locală Sector 1.

Mai mulți administratori de societăți preferau să plătească la negru această rețea pentru a scăpa de deșeuri, în loc să intre în legalitate și să încheie contracte cu operatorul de salubritate.

Sprijinim în continuare acțiunea Poliției Naționale, peste zece echipaje de Poliție Locală (Compartimentul Protecția Mediului, Compartimentul Activități Comerciale și Serviciul Ordine Publică) sunt în acest moment în trei locații din Sectorul 1 pentru a face verificări la sediile firmelor implicate în acest caz”, a spus Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati