Clotilde Armand anunță program „normal” de lucru pentru angajați: Vinerea sa lucreze pana la 16

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, miercuri, 7 aprilie, mai multe schimbări pentru angajații instituției care vor fi obligați să utilizeze cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență pentru a-și lua salariile.

Totodată, primarul are suspiciuni în privința concediilor medicale, crede că sunt folosite abuziv și cere verificări de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Clotilde Armand anunță și prelungirea programului de lucru, vinerea, când angajații vor munci până la ora 16, nu până la 14, ca până acum.

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă va spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva.

”E simplu: ești plătit cât muncești”

De astăzi, toți funcționarii primărie și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezența nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești. Un alt aspect: am trimis către Casa Națională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să lucreze până la ora 16.00. Așa cum e normal.

PS: Să știți că există și altfel de angajați. Sunt funcționari care stau până seară și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrarea este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el”, a scris Clotilde Armand pe pagina ei de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati