Clotilde Armand: Avem animale de companie aproape în toate centrele de cazare din Sectorul 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunță că centrele de cazare organizate de administrația locală primesc și patrupezi. ”Și ei sunt parte din familie, au nevoie permanentă de grija și atenția noastră”, a precizat ea pe pagina de Facebook.

”În weekend am avut o solicitare inedită din partea unor reprezentanți ai unui ONG care se ocupă de transportul celor care fug din calea războiului. Erau în vama Isaccea cu un grup dificil de cazat, pentru că refugiații aveau animale de companie. Noi i-am primit pe toți în miez de noapte. De atunci avem animale de companie aproape în toate centrele de cazare din Sectorul 1. Mai mult, ieri ne-am ocupat de microciparea unui câine, la solicitarea unei doamne din Ucraina care era înspăimântată să nu-l piardă.”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

De asemenea, Clotilde Armand amintește de povestea femeii din Ucraina care și-a cărat câinele în spate, pe o distanță de 17 kilometri, pentru a trece granița împreună cu el.

”Voiam să vă spun că noi primim în centrele de refugiați și patrupezi. Și ei sunt parte din familie, au nevoie permanentă de grija și atenția noastră. Primim, în schimb, de la aceștia, iubire pură, sinceră și necondiționată.”, mai spune sursa citată.

Bucureștenii pot dona mâncare pentru câini și pisici

Iubitorii de animale din Capitală pot sa doneze mâncare specială pentru câini și pisici în centrul de colectare a ajutoarelor din Piață Amzei, a completat edilul.

Cei care vor să ne sprijine în această acțiune umanitară sunt rugați să sune la numărul de telefon al Poliției Locale Sector 1 – 021/9540 – număr apelabil non stop.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati