Clotilde Armand: Coaliția PNL-PSD a blocat intenționat toate proiectele și investițiile derulate în Sectorul 1

În legătură cu informațiile false vehiculate în spațiul public de un partid politic privind participarea Sectorului 1 în cadrul „Programului privind casarea autovehiculelor uzate”, cunoscut ca „Rabla Local”, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a venit zilele trecute cu mai multe precizări.

„Coaliția PNL-PSD a blocat intenționat în primele luni ale acestui an toate proiectele și investițiile derulate în Sectorul 1. Consilierii liberali și social-democrați au adus amendamente nelegale la proiectul de buget pe anul 2023, l-au transformat într-un buget inoperabil și nefuncțional, și au fugit din sala Consiliului Local atunci când trebuiau să-l revoteze. Trebuie să știți că fără un buget legal, o primărie nu poate funcționa și nu poate demara proiecte. PNL și PSD au făcut acest lucru cu bună-știință. Inclusiv Prefectul Capitalei le-a atras atenția că mai multe amendamente sunt nelegale și bugetul trebuie revotat.

În aceste condiții, pe 26 aprilie, la ora 14.00, am supus votului Consiliului Local Sector 1 revotarea bugetului și proiectul prin care Sectorul 1 participa în cadrul „Programului privind casarea autovehiculelor uzate”, derulat de Ministerul Mediului, Apelor Pădurilor, prin Administrația Fondului de Mediu (AFM). Ce au făcut consilierii PSD și PNL? Au fugit din sala de consiliu! Consilierii PNL și PSD au convocat o altă ședință pentru ora 16.00, când au repus pe ordinea de zi doar acest proiect de hotărâre, pe care l-au votat la ora 17.30.

Primăria Sectorului 1 a anunțat din timp că vrea să participe la „Programul privind casarea autovehiculelor uzate”. Înscrierea în program se făcea până pe 28 aprilie 2023, ora 23:59. Totuși, pe 27 aprilie, fondurile puse la dispoziție pentru acest program erau epuizate.

Rog coaliția PNL -PSD să nu se mai plângă, consilierii lor locali au blocat tot sectorul. Pe Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu îi rog să nu mai fie chiar atât de intimidați de un singur primar care nu mai lasă firmele de partid să fure. PSD -PNL au un singur inamic. Eu. Fiindcă nu-i mai las să își facă combinațiile transpartinice. În Sectorul 1, s-au cumpărat destule diamante cu banii locuitorilor.  Eu nu doresc decât să blochez aceste tentative de jaf din banul public. Cetățenii și-au exprimat prin vot această dorință: să nu mai fie furați.  Vremea combinațiilor și a diamantelor a apus. Acum trebuie să puneți osul la muncă și să demonstrați cetățenilor pe care i-ați furat timp de 30 ani, că sunteți altfel. La muncă!” primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati