Clotilde Armand: Consilierii locali PNL și PSD au picat proiectele care vizau montarea de panouri fotovoltaice pe 150 de clădiri publice

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi acuză pe consilierii locali PNL și PSD că au picat sistematic proiectele care vizau montarea de panouri fotovoltaice pe cele 150 de clădiri publice aflate în administrarea primăriei.

“Cum «rezolvă» PSD-PNL criza energetică? Blocând orice soluție care i-ar putea ajuta pe români să plătească facturi mai mici.

În Sectorul 1, consilierii locali PNL și PSD au picat sistematic proiectele care vizau montarea de panouri fotovoltaice pe cele 150 de clădiri publice aflate în administrare, care înseamnă grădinițe, școli, licee și spitale.

  • PNL și PSD au blocat inclusiv programul «Termoficare de la soare», adică montarea de panouri fotovoltaice și a pompelor de căldură pe blocurile reabilitate termic și inclusiv un proiect pilot prin care erau montate panouri fotovoltaice pentru școli”, a scris Clotilde Armand, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Sectorului 1 spune că de zece ori au picat consilierii locali PNL și PSD aceste proiecte în Consiliul Local.

„Nu numai că nu vin cu soluții la criza energetică, dar PSD și PNL fac tot ce le stă în putință să o adâncească. Nu renunțăm. Repunem aceste proiecte pe ordine de zi a viitoarei ședințe de Consiliu”, afirmă Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati