Clotilde Armand: Consilierii PNL şi PSD au blocat, pentru a doua oară, eliminarea corupţiei din Poliţia Locală

0
279
clotilde armand
Foto: Facebook / Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că în ședinţa de Consiliu Local de miercuri, în care trebuia să se discute despre spitale, şcoli, reforma Poliţiei Locale şi despre digitalizarea ADP, a fost deturnată de consilierii PNL şi PSD care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare.

„Compania respectivă a emis fix în timpul şedinţei un comunicat de presă cum că ei nu mai presează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră. Mai exită şi alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii şi doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta.

Vor să plătim rapid nişte facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare între consilierii PNL şi firma respectivă. De ei a fost adusă această firmă şi tot ei au semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România. Sper să plătească consilierii PNL şi PSD facturile ilegale din banii lor. Acesta e doar un detaliu, ştiu. Detaliu pe banii noştri. Apoi mai apare un comunicat. Tot în timpul şedinţei şi la câteva minute după primul. Din partea PNL.

Iar acest comunicat conţine nişte întrebări adresate de nişte oameni total absenţi de activitatea primăriei. Sunt 10 întrebări. Pentru toate acestea am un singur răspuns: USL trăieşte la Sectorul 1! Şi trăieşte bine. Pentru că leadership-ul organizaţiei PNL Sector 1 urmează alte interese. Pentru PNL+PSD nu există mafia din Poliţia Locală, nu există problema începerii şcolilor, problema spitalelor sau alte urgenţe. Există o singură problemă: să plătim nişte facturi ilegale către firma de salubrizare adusă de ei în primărie. Ar face bine domnul Ilie Bolojan şi domnul Emil Boc (pentru ambii întreaga mea admiraţie) să le ofere acestor falşi liberali o lecţie despre administraţia publică. Au mare nevoie.

În rest, prioritatea mea este să facem această comunitate prosperă. Că de asta suntem aici. Mai departe, îi las pe cei din PNL şi PSD să facă politică şi campanie electorală cât doresc. Noi mergem mai departe cu proiectele şi angajamentele noastre. Lupta pentru normalitate este una de anduranţă. Şi vom lupta. Până la capăt”, spune Clotilde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.