Clotilde Armand despre criza gunoiului din Sectorul 1: Avem în plan inclusiv crearea unei companii de salubrizare

Primăria Sectorului 1 și-ar putea înființa propria companie de salubrizare și să renunțe la serviciile Romprest, a scris primarul Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

”Am scris în urmă cu câteva ore că Mafia poate fi învinsă și se pare că am supărat o mare companie de salubrizare pentru că am scris asta. Ba chiar a dat un comunicat de presă prin care se scuză că ne lasă de o lună gunoiul pe străzile din sector. Nu-mi dau sema de ce s-au supărat așa tare pentru că n-am nominalizat pe nimeni.

În fine… este treaba lor de ce au aceste remușcări. Eu vreau să vă zic altceva. Dragi locuitori ai Sectorului 1, de o lună de zile vedem pe străzile noastre o mizerie de nedescris. Este rodul fostei administrații care ne-a oferit acest ”cadou” de sărbătorile de iarnă. Acum, am discutat cu mai mulți specialiști și avem mai multe soluții.

Le analizăm din momentul în care am ajuns în primărie și acționăm pe toate planurile. Avem în plan inclusiv crearea unei companii de salubrizare care să funcționeze în subordinea Consiliului Local. Să nu se mai repete situații atât de revoltătoare. (…)

V-am citit toate mesajele, am văzut cu ochii mei mizeria și am strâns cu mâinile mele gunoiul pe care unii au ales să-l lase în drumul mare. Vă promit că remediem cât mai urgent situația. Nu vom lăsat așa lucrurile”, a scris Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

Reamintim că Romprest nu mai ridică de la finalul lunii noiembrie depozitele necontrolate de deșeuri, din cauză că Primăria are facturi neplătite de 94 milioane lei.

Clotilde Armand a declarat că facturile ar fi umflate și din această cauză nu le plătește. În plus, Primăria Sectorului 1 nu are banii necesari să le plătească, facturile restante fiind lăsate de administrația Tudorache.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati