Clotilde Armand, discuție despre domeniul cultural și artistic din Sectorul 1: Vom schimba felul în care sunt alocaţi banii

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunţat pe Facebook că a avut o discuţie despre domeniul cultural cu actorii Marius Manole, Serban Pavlu şi Anghel Damian, cărora le-a promis că va fi schimbat modul în care sunt alocaţi banii şi că totul va fi transparent.

Discuţia lor a fost despre domeniul cultural şi artistic din Sectorul 1, potrivit news.ro.

„Mi-au atras atenţia că trebuie să fim extrem de vigilenţi cu proiectele culturale, în special cu cele realizate doar pe hârtie sau alte sinecuri de dragul «artei» şi, mai ales, pe cine numim reprezentant artistic acolo unde este cazul. Le-am transmis că vom schimba felul în care s-au alocat sume imense spre sinecuri de tot felul, le-am promis că totul va fi transparent. De la numirea unui director cultural până la numirea paznicului”, a scris Armand.

Primarul s-a declarat înţelegător privind nevoia actorilor români de a juca şi problemele întâmpinate de ei: „subfinanţare, lipsa spaţiilor în care actorii îşi desfăşoare activitatea sau eterna corupţie”.

Vom sprijini acest sector atât de important pentru comunitatea. Avem ambţia să construim ceea ce trebuia construit de mult timp. Şi împreună facem asta. Ne-am asumat asta”, a mai precizat Armand, care a completat: „Îmi dau seama că până acum nu aveaţi cu cine discuta. Să ştiţi că uşa mea din primărie este deschisă tuturor cetăţenilor”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati