Clotilde Armand, după ce DNA i-a deschis un nou dosar fostului primar Tudorache: Vom face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că în perioada următoare va face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul de aproape 1 miliard de lei în dosarul deschis de DNA împotriva fostului primar, Daniel Tudorache.

Daniel Tudorache, fostul primar PSD din Sectorul 1, este urmărit penal de DNA într-un dosar legat de aprobarea noilor tarife ale Romprest, potrivit unui comunicat DNA.

Procurorii susțin că prejudiciul creat Sectorului 1 din București este de 944 milioane de lei, un prejudiciu-record.

”Am citit comunicatul DNA în legătură cu acuzaţiile din dosarul Romprest, confirmă 100% tot ce am dezvăluit public în ultimii ani despre marele furt din perioada administraţiilor conduse de Andrei Chiliman şi de Dan Tudorache. Prejudiciul record de 1 miliard de lei, bani furaţi de la locuitorii Sectorului 1, explică foarte bine de unde aveau resurse financiare PSD şi PNL pentru campaniile mediatice demarate împotriva mea”, scrie primarul Sectorului 1.

”Banii îi vom investi în reconstrucţia Sectorului 1”

Ea afirmă că ”de asemenea dezvăluie mizele pentru care o parte dintre consilierii locali PNL şi PSD din Sectorul 1 s-au transformat în avocaţi ai firmei Romprest, atunci când se discuta despre modificarea sau rezilierea contractului cu compania de salubrizare”.

”Asta nu veţi auzi la televiziunile care ne linşează mediatic de aproape 2 ani de zile pentru că ne-am permis să ne luăm de firmele transpartinice, asta înseamnă să impui reforme adevărate. La începutul luptei noastre au fost mulţi jurnalişti de bine care au încercat să transforme demersul nostru împotriva acestui grup infracţional organizat de la toate nivelurile (administrativ şi politic) în ceva banal. S-a încercat banalizarea răului, s-a dus în derâdere lupta noastră cu Mafia. În perioada următoare vom face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz, iar banii îi vom investi în reconstrucţia Sectorului 1”, mai spune Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati