Clotilde Armand, după ce postarea cu ridicarea unui Ferrari parcat neregulamentar a stârnit discuții: Nesimțirea trebuie sancționată

0
182

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand spune că văzut că postarea de luni despre ridicarea autoturismului Ferrari, parcat pe trecerea de pietoni, a iscat multe discuții în spațiul public, iar asta este „un aspect bun”.

„Continuăm să ridicăm mașinile parcate pe trecerile de pietoni, staționate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în: spitale, școli și sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate.

Spun asta ca să nu mai existe unele comentarii. Ridicăm fiecare mașină parcată ilegal. Sigur, capacitatea actuală de ridicare a mașinilor nu este așa cum mi-aș dori și este subdimensionată.

Dar am o veste proastă pentru șoferii care aleg să parcheze ilegal. În ultima perioadă am făcut demersuri pentru a accelera această activitate de ridicare: am extins programul de lucru pentru echipele implicate în această acțiune, pregătim alte trei autoutilitare de ridicat mașini, este nevoie de un echipament special, și instruim șoferii pentru cursurile de macaragii.

Nu vom face niciun rabat, legea trebuie respectată de toată lumea! Nesimțirea trebuie sancționată. Iar trotuarul este pentru oameni, nu pentru mașini. 

PS: Din luna mai până în prezent am ridicat peste 130 de autoturisme. Iar suma totală încasată a fost de 54.550 lei, cu o valoare medie a încasărilor de 420 lei/mașina. 

PS: Înțeleg că-au trezit unii politicieni din PNL și PSD supărați foc pentru că am ridicat ieri un autoturism Ferrari parcat pe trecerea de pietoni. Gest frumos! Supărarea lor însemnă că ne facem treaba cît se poate de bine. Adică facem ceea ce ei ar fi trebuit să facă de 30 de ani”, a scris Armand, pe Facebook.

Clotilde Armand: Un autoturism marca Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.