Clotilde Armand i-a promis ajutoare primarului din Kiev – VIDEO

Clotilde Armand a vorbit la telefon cu primarul orașului Kiev, Vitali Klitschko, și l-a asigurat că Sectorul 1 va trimite ajutoare atât în capitala Ucrainei, cât și în alte zone ale țării.

”Am avut mai devreme o discuție telefonică cu Vitali Klitschko – primarul Kievului – și l-am asigurat de toată susținerea noastră. L-am anunțat că Primăria Sectorului a pregătit mai multe ajutoare care se vor îndrepta către cetățenii din Kiev și alte zone ale Ucrainei.

De asemenea, Vitali Klitschko mi-a transmis că are un mesaj pentru cetățenii români care ajută Ucraina în aceste momente. Ascultați-l!”, a scris Armand pe pagina de Facebook.

De asemenea, primarul Sectorului 1 i-a transmis edilului din Kiev că ”lumea din București vă susține”: „Trebuie să știți că toată lumea din București vă susține. Vom face tot ce putem ca să vă ajutăm”, i-a spus Armand lui Vitali Klitschko la telefon, potrivit unul material video.

În replică, Vitali Klitschko i-a mulțumit primarului Sectorului 1 pentru ajutorul umanitar și pentru susținerea în fața Rusiei.

”Vă mulțumesc mult pentru efortul dvs. și pentru sprijinul acordat Ucrainei. Pentru apărarea lumii democratice de agresiunea Rusiei. Vă mulțumm pentru că sprijiniți Ucraina în acest război crud.”, a transmis edilul de la Kiev.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati