Clotilde Armand îi face plângere penală directoarei ADP Sector 1: Folosea materiale, utilaje și muncitori pentru a-și construi o anexă la vila ei

0
212

Directoarea Administrației Domeniului Public Sector 1 a demisionat, la cererea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care anunță că va formula plângere penală pe numele acesteia, pentru abuz în serviciu și delapidare. Clotilde Armand spune că directoarea ADP folosea resursele instituției pentru a-și construi o anexă la vila ei.

Potrivit site-ului instituţiei, directorul general al ADP Sector 1 este Dumitra Matei.

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut şi primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1.

Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, folosea resursele instituţiei (materiale, utilaje şi muncitori) pentru a-şi construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu şi delapidare”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Ea a subliniat că are toleranţă zero la corupţie în Primăria Sectorului 1.

„În această ‘importantă operaţiune’ este implicat şi fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei şi strânge semnături pentru un fel de pseudo-referendum de demitere a primarului”, a adăugat Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.