Clotilde Armand: În nici o școală din Sectorul 1 nu se mai învaţă în trei schimburi

În nicio unitate de învăţământ din Sectorul 1 nu se mai învaţă în trei schimburi, a anunţat primarul Clotilde Armand, pe pagina de Facebook. Multe școli din sector aveau în trecut trei schimburi, ceea ce ducea la reducerea drastică a duratei de studiu pentru elevi.

„Această situaţie, neglijată de fostele administraţii ale Sectorului 1, reprezenta un chin pentru elevi, părinţi şi cadrele didactice. Şi iată că eforturile şi perseverenţa au dat roade: începând de astăzi, în premieră pentru Sectorul 1, în nicio unitate de învăţământ din această zonă administrativă nu se mai învaţă în trei schimburi. Aşa este civilizat, aşa este normal aşa este european, aşa trebuie să se întâmple în adevărata Românie Educată”, a declarat Clotilde Armand.

Primăria Sectorului 1 anunţă că a finalizat amenajarea noilor spaţii destinate şcolilor unde se învăţa în trei schimburi. Acestea includ: săli noi de clasă, grupuri sanitare, cancelarii sau terenuri/săli de sport.

Pe de altă parte, Clotilde Armand le reproşează reprezentanţilor PSD şi PNL că au blocat proiectul de rectificare bugetară, care „ar fi însemnat bani mai mulţi” pentru investiţii în educaţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati