Clotilde Armand, întâlnire cu liderii PNL din București și liderii USR București

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand spune că nu vreau să mai comenteze ceea ce se întâmplă acum la nivel guvernamental, ci vrea să se găsească soluții pentru a construi ceea ceea ce s-a promis în 2020.

„Suntem cu toții aici ca să construim o comunitate mai bună, nu să facem bășcăile și glumițe pe Facebook. Trebuie să reconstruim un oraș. Și timpul nu este cel mai bun amic al nostru. 

În urma apelului meu de vineri prin care am solicitat să nu se refacă USL în Capitală, am avut o întâlnire cu liderii PNL din București și liderii USR București. A fost pentru prima dată când s-a întâmplat asta după lungi bătălii și păreri contradictorii cu partenerii de alianță.  În urma acestor discuții am stabilit de comun acord să ne mai vedem astăzi sau mâine să lămurim toate neînțelegerile, să lăsăm în urmă tot ce ne dezbină și să găsim calea cea mai bună pentru ca bucureștenii să nu sufere de pe urma unor decizii politice odioase.

Mi-aș dori mult ca apelul meu să devină realitatea noastră prezentă. Mi-aș dori să scăpăm măcar Capitala din ghearele USL. Vă voi anunța despre rezultatul acestor întâlniri. 

PS: Vreau să-i mulțumesc președintelui PNL București pentru că astăzi a refuzat categoric prin votul lui din Biroul Național al PNL o alianță cu PSD. E un mesaj important pentru cei care încă mai luptă cu adevărat pentru reformele din administrație”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati