Clotilde Armand: Ioan Arnăutu, fost vicepreşedinte PSD Sector 1 şi sponsor PSD, a organizat o reţea de turism electoral în cartierul Chitila / VIDEO

Clotilde Armand semnalează că este agitaţie mare în Dămăroaia, pe lângă secţia de la Şcoala 177. Aşteaptă lumea să primească bani după ce fac dovada că au ”votat corect”, susține edilul de la Sectorul 1

„Bărbatul pe care-l vedeţi la finalul acestor imagini este Ioan Arnăutu, fost vicepreşedinte PSD Sector 1 şi sponsor PSD. A fost condamnat pentru fraudă electorală fiindcă a plătit zeci de persoane să voteze multiplu la alegerile europarlamentare din 2009. Cu voturile fraudate le-a trimis în Parlamentul European pe Viorica Dăncilă şi Rovana Plumb.

Astăzi a organizat o reţea de turism electoral în cartierul Chitila, unde este responsabil de zonă din partea PSD-PNL. I-am prins în flagrant, am chemat poliţia şi a devenit agresiv. S-a ales cu un nou dosar penal. Îl auziţi în finalul videoclipului cum îl ameninţă pe observatorul USR de faţă cu poliţia.

  • Sunt disperaţi să pună mâna le bugetul Sectorului 1, nu le este teamă nici de puşcărie, pe aceşti nemernici îi putem opri doar votând. Nu pot ei fura, cât putem noi vota! Ieşiţi la vot!”, transmite sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati