Clotilde Armand – prima declaraţie după validare: Fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut marţi prima reacţie după validarea sa în funcţie, apreciind că “fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor”.

“După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv. Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit acesteia, “lucrurile nu vor rămâne așa”.

“Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație. Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, a concluzionat edilul.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati