Clotilde Armand: Primăria Sectorului 1 se va constitui parte în dosarul Romprest pentru recuperarea prejudiciului de 200 milioane euro

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a precizat că Primăria Sectorului 1 se va constitui parte în dosar pentru recuperarea prejudiciului de 200 milioane euro, în dosarul Romprest.

„Am primit astăzi de la Direcţia Naţională Anticorupţie Ordonanţa Începerii Urmăririi Penale (143 pagini) şi Raportul de Constatare a Prejudiciului (305 pagini) din dosarul Romprest. Vreau să fac un anunţ: Primăria Sectorului 1 se va constitui parte în dosar pentru recuperarea prejudiciului de 200 milioane euro – cel mai mare furt din bani publici din România. Restul e tăcere”, a scris Clotilde Armand, marţi pe Facebook.
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi, după anunţul DNA privind dosarul penal deschis pe numele fostului edil Daniel Tudorache, pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că a mărit tarifele pentru serviciile de salubritate, că în perioada următoare vor face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz, iar banii îi vor investi în reconstrucţia Sectorului 1.
Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că a mărit tarifele pentru serviciile de salubritate, cu încălcarea legii, firma care aigura salubirtatea în sector fiind Romprest. Anchetatorii au precizat că prejudiciul în acest caz se ridică la peste 940 de milioane de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati