Clotilde Armand: Programul cu tichetele anticriză anunțat la Sectorul 1, criticat dur de PNL, copiat de ministrul Proiectelor Europene

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand vorbește despre o „mostră de ipocrizie și plagiat la nivel guvernamental” și acuză că programul cu tichetele anticriză în valoare de 1.000 lei anunțat la Sectorul 1, criticat dur de PNL, a fost copiat de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. 

„Dl Marcel Boloș (PNL) a anunțat astăzi că se vor da vouchere de rezilienţă, în valoare de 4.000 lei, pentru sprijinirea populației vulnerabile. Cu acești bani, oamenii vor putea să-şi repare locuinţa sau să-şi schimbe electrocasnicele vechi. Exact ce am propus și eu la Sectorul 1.

Liberalii au declarat (prin vocea șefului PNL București) că la Sectorul 1 ei nu vor vota asemenea prostie că „n-are bază legală” și ”nu se adresează electoratului ei (n.m. adică al primarului)”, ”o minte bolnavă” etc ! În schimb, ministrul liberal Boloș copiază propunerea mea și aruncă cu 4000 lei de persoană. Singura diferență este că eu folosesc 200 milioane lei economisiți de la compania de salubritate din prestările fictive și facturile recalculate. 

Aștept să văd cu cât plusează dl Ciolacu suma și de unde. 

Lucrez în prezent cu specialiștii Primăriei Sectorului 1 la ultimele detalii privind proiectul de hotărâre de consiliu local prin care distribuim populației tichetele anticriză. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să-l aduc pe masa consilierilor locali să putem sprijini comunitatea locală pentru a trece mai ușor peste această iarnă. Dacă tot au copiat proiectul nostru, îi invit pe consilierii PNL să voteze în consecință și la nivel local”, a scris Armand, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati