Clotilde Armand: Proiectul „Promenada Verde” a fost blocat de consilierii PNL

Proiectul „Promenada Verde” a fost blocat de consilierii PNL în Consiliul General fără nici un motiv, a transmis Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că proiectul „Promenada Verde”, care are ca scop amenajarea malurilor a trei lacuri: Băneasa, Grivița și Străulești, a fost blocat de consilierii PNL în Consiliul General fără nici un motiv.

„Vă anunț că astăzi proiectul „Promenada Verde” a fost blocat de consilierii PNL în Consiliul General fără nici un motiv. Pentru ședința Consiliului General care a avut loc astăzi, 7 septembrie, USR PLUS a suplimentat ordinea de zi cu proiectul „Promenada Verde”, un proiect așteptat și important pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Sectorul 1 și din București.

Deși consilierii generali PNL au votat suplimentarea ordinii de zi cu acest proiect, atunci când a fost supus votului aceștia au decis să iasă din ședință, lăsând-o fără cvorum și poziționându-se astfel împotriva încheierii unui protocol al Primăriei Capitalei prin ALPAB cu Primăria Sectorului 1, protocol care are ca scop amenajarea malurilor a trei lacuri: Băneasa, Grivița și Străulești”, a scris Clotilde Armand pe pagina ei de Facebook.

Clotilde Armand a explicat că „Promenada Verde” este un proiect de interes general pentru orice cetățean din București care își dorește acces la lac, la plimbări în aer liber, sporturi nautice și relaxare. Proiectul a fost votat în Consiliul Sectorului 1 încă din luna iunie și există fonduri bugetate pentru acesta.

„Fac un apel către toți liderii PNL București: vă rog să fiți raționali și nu mai lăsați orgoliile politice să boicoteze interesul cetățenilor. Haideți să reconstruim Bucureștiul, nu USL-ul”, încheie Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati