Clotilde Armand: „PSD și PNL sunt nemulțumite că se lucrează în mai multe cartiere și fac tot posibilul să blocheze aceste șantiere”

0
379
Audieri Clotilde Armand.
Audieri Clotilde Armand.

Clotilde Armand anunță că s-a lucrat intens în Sectorul 1 la lucrări de asfaltare în ciuda unor impedimente ale consilierilor PNL și PSD. Primarul mai anunță că în cazul altor 26 de artere, majoritatea PSD-PNL din Consiliul Local Sector 1 a refuzat să dezbată proiectele de hotărâri care ar fi permis demararea reabilitării. 

„Modernizăm străzi în Sectorul 1 care nu au mai văzut asfaltul proaspăt turnat de peste un deceniu. Am profitat de vremea din ultimele două săptămâni și am lucrat accelerat. Era nevoie de o reabilitare totală a infrastructurii rutiere din Sectorul 1. Avem deschise zeci de șantiere în acest moment pe care am intrat cu utilajele.
Am văzut că PSD și PNL sunt nemulțumite că se lucrează în mai multe cartiere și fac tot posibilul să blocheze aceste șantiere.
Vă dau un exemplu elocvent cum PNL și PSD sabotează Sectorul 1. Pentru demararea lucrărilor la un obiectiv de investiții este imperativ ca indicatorii tehnico- economici aferenți să fie aprobați de Consiliul Local, iar pentru susținerea cheltuielilor lucrărilor de execuție, Consiliul Local trebuie să aprobe un buget de investiții care să acopere contravaloarea lucrărilor și celorlalte cheltuieli aferente obiectivului (proiectare, taxe, avize, dirigenție de șantier etc.).
Pentru a împiedica aceste lucrări de amploare, majoritatea PSD și PNL a aprobat doar 30% din totalul indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivelor de modernizare a infrastructurii rutiere propuse de Direcția Investiții.
Foto facebook/clotilde armand
În plus, prin amendamentele făcute, au diminuat bugetul propus de Direcția Investiții pentru anul 2023 cu aproximativ 90% din valoare. În cazul altor 26 de artere, majoritatea PSD-PNL din Consiliul Local Sector 1 a refuzat să dezbată proiectele de hotărâri care ar fi permis demararea reabilitării, multe sunt străzi de pământ sau sunt aflate într-o stare avansată de degradare.
* PNL PSD blochează tot în Sectorul 1 pentru că fosta administrație locală nu a făcut absolut nimic și era interesată doar de comisioane și șpăgi. Nu ne lăsăm. Facem imposibilul posibil. Însă lumea trebuie să-i vadă pe acești consilieri, să vadă ce se întâmplă când un consiliu local PNL PSD este împotriva civilizației și a comunității.”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.