Clotilde Armand se apără după ce prefectul Capitalei a sesizat instanța: ”A ieșit să conteste propriul act”

Clotilde Armand a publicat un document despre care susține că atestă legalitatea dispozițiilor prin care s-a pus manager de proiect și și-a acordat o indemnizație de 30% din fonduri. ”Prefectura nu a găsit nimic în neregulă, PNL și PSD au intrat în campanie electorală”, susține edilul.

Clotilde Armand a declarat că dispoziţia din 18 februarie prin care preia direct coordonarea proiectului de prevenire a corupţiei în Primăria Sectorului 1 a fost avizată pentru legalitate pe 8 martie de prefectul Capitalei de la acea dată, Alexandra Văcaru.

„Cu alte cuvinte, reprezentantul în teritoriu al Guvernului PSD-PNL nu a găsit nimic în neregulă ca eu, primarul Sectorului 1, să conduc un proiect din fonduri europene şi nu a contestat dispoziţia în instanţă”, a scris Clotilde Armand, luni, pe Facebook.

Ea a menţionat că acesta este doar unul dintre documentele oficiale pe care le deţine şi cu ajutorul cărora va demonstra că „hărţuirea” sa constituie „un scenariu prost”, scris de cei care vor ca ‘banii Sectorului 1 să revină la firmelor de partid’.

Foto: Facebook / Clotilde Armand

”PNL şi PSD au intrat în campania electorală”

„Este o dovadă clară că PNL şi PSD au intrat în campania electorală cu ajutorul presei aservite şi a instituţiilor publice pe care le controlează. Totul cu un singur scop: remufarea la resursele financiare ale bugetului local. Dragi liberali şi social-democraţi, vă anunţ că nu voi ceda acestor presiuni şi voi continua reforma pe care am început-o pentru a scoate corupţia din administraţia locală”, a spus primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand a adăugat că prefectul Capitalei, Toni Greblă, a ieşit „să conteste propriul act”, ca să-l apere pe fostul primar Daniel Tudorache, care a făcut sesizarea împotriva ei la ANI.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a sesizat Tribunalul Bucureşti pentru anularea celor cinci dispoziţii prin care primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a desemnat în funcţia de manager de proiect.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati