Clotilde Armand şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1: ”Obiectivele noastre sunt reconstruirea și dezvoltarea pe baze corecte a Sectorului 1”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și-a depus astăzi, 25 aprilie 2024, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 din partea alianței Dreapta Unită.

La eveniment au participat președintele USR, Cătălin Drulă, președintele USR București, Vlad Voiculescu, parlamentari și primari USR, precum și președintele PMP, Eugen Tomac, și președomtele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Președintele USR, Cătălin Drulă, a arătat că proiectele demarate de Clotilde Armand trebuie continuate și susținute de o nouă majoritate în Consiliul Local.

Drulă: ”Comunitatea a văzut ce înseamnă ca cineva să lupte pentru binele oamenilor”

„Odată cu alegerea lui Clotilde Armand în funcția de primar al Sectorului 1, comunitatea a văzut ce înseamnă ca cineva să lupte pentru binele oamenilor și împotriva intereselor obscure ale unor firme din casa PSD și PNL. Pe 9 iunie, Sectorul 1 poate continua pe calea dezvoltării cu doamna Armand primar și cu o majoritate în Consiliul Local, care să-i susțină proiectele”, a precizat președintele USR, Cătălin Drulă.

„Mă bucur că un parteneriat pe care PMP îl are cu USR la Sectorul 1 din prima zi de mandat a doamnei Clotilde Armand va continua. În politica românească sunt puțini oameni curajoși precum Clotilde Armand. Monstruoasa Coaliție PSD-PNL nu se oprește, vin cu manipulări și presiuni, dar rezistăm. Nu ne lăsăm intimidați și sunt convins că vom învinge”, a susținut președintele PMP, Eugen Tomac.

„Aș dori să le transmit locuitorilor din Sectorul 1 să voteze și la Consiliul Local candidații Dreapta Unită. Am văzut ce se poate întâmpla când te sabotează Consiliul. Combinatorii obișnuiți să sifoneze banul public nu cedează, dar echipa alianței Dreapta Unită se va lupta până la capăt!”, a afirmat președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Armand: ”Marcele, privește-ne cu atenție: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie”

„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, privește-ne cu atenție: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aștept aici. Stau neclintită în fața linșajelor PNL-PSD plătite din bani publici și în fața mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1. Puteți să vă comasați, puteți să vă legați cu lanțuri, puteți să-l puneți candidat și pe Klaus Iohannis la Sectorul 1, că de furat primăria asta nu vă mai dăm voie. Suntem azi aici uniți cu toții să luptăm cu voi și cu grupurile de interese din jurul vostru, cu instituțiile statului pe care le folosiți în scop electoral împotriva celor care încă mai cred că țara asta nu sunteți voi cu combinatorii voștri”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Un mesaj de continuare a luptei împotriva grupurilor organizate a transmis și președintele USR București, Vlad Voiculescu.

„Sectorul 1, capitala Capitalei, a fost și locul cel mai căpușat din București și din țară. Lupta a fost grea, iar resursele investite de mafie pentru defăimarea primarului Clotilde Armand au fost pe măsură. Alegerile din 9 iunie sunt despre continuarea luptei, dar și despre curățenie morală și înlăturarea mafiei gunoaielor și a celei imobiliare”, a declarat președintele USR București, Vlad Voiculescu.

Potrivit primarului Armand, după 30 de ani, Sectorul 1 s-a transformat într-o o zonă liberă, fără șpăgi și corupție, fenomene care sunt marca PNL- PSD.

  • „Vom scrie din nou istorie în Sectorul 1 și în România, la fel cum am făcut-o în 2016 și 2020. Am schimbat în profunzime modul de gestionare a banului public. Vom avea majoritatea în Consiliul Local. Obiectivele noastre sunt reconstruirea și dezvoltarea pe baze corecte a Sectorului 1, precum și creșterea substanțială a standardului de viață al comunității locale. Eu nu negociez cu mafia sau cu susținătorii acesteia, pentru că am promis toleranță zero față de orice încălcare a legii și mă țin de cuvânt. Găștile lui Andrei Chiliman și Dan Tudorache se agită să pună din nou mâna pe sector pentru mai multe șpăgi și diamante. Nu-i vom lăsa!“, a mai afirmat Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati