Clotilde Armand solicită public premierului Ciucă să o demită pe actuala şefă a ANAP: ”Blochează toate contractele de investiţii”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, solicită premierului Nicolae Ciucă demiterea preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice (ANAP), Iuliana Feclistov, pentru „blocarea nejustificată” a unor licitaţii publice derulate de administraţia locală.

„Solicit public premierului Nicolae Ciucă să o demită din această funcţie pe actuala şefă a ANAP, care închide ochii la contractele semnate cu dedicaţie de către autorităţile conduse de membrii PNL şi PSD. (…) De când a venit în fruntea ANAP, această persoană blochează toate contractele de investiţii pe care vrem să le facem în Sectorul 1, inventează tot felul de pretexte să ne blocheze licitaţiile publice”, a declarat Armand, potrivit unui comunicat de presă.

Ea cere numirea la conducerea ANAP a unei persoane cu expertiză în achiziţii publice.

  • „ANAP a ajuns una dintre multele instituţii de stat unde sunt plantaţi oameni de încredere pentru a nu deranja clientela de partid când licitaţiile sunt făcute cu dedicaţie”, a susţinut primarul Sectorului 1.

Potrivit lui Clotilde Armand, Iuliana Feclistov trebuie să fie trasă la răspundere „pentru mai multe nereguli flagrante în exercitarea atribuţiilor de serviciu”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati