Clotilde Armand: Un angajat de la Primăria Sectorului 1 a fost mituit cu un plic cu bani. ”Bă! Nu mai merge cu ăștia!”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare de zilele trecute, când unui angajat de la departamentul Urbanism i-a fost aruncat un plic de bani în mașină în timp ce se afla la semafor. Acesta a mers direct la poliție.

””Bă! Nu mai merge cu ăștia!” – este expresia auzită de mine în dimineața aceasta lângă primărie. Expresia unui domn care discuta la telefon ”probleme de urbanism” cu altcineva.

Într-adevăr, nu mai merge cu noi. La Urbanism nu mai merge cu ”înțelegeri” în afara legii, autorizații cumpărate prin parcarea primăriei de la foști funcționari, nu mai merge cu autorizații pentru construcțiile ilegale”, a povestit Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook.

”Cam asta se întâmplă de când am venit în primărie”

”Și am să vă dau un exemplu destul de șocant pentru mine. În urmă cu câteva zile, un angajat al Primăriei Sector 1 de la Urbanism a fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii. Totul s-a petrecut în trafic, la semafor. După acest incident colegul nostru a mers direct la poliție și a denunțat totul, a predat acel plic în care erau bani. Iar poliția și-a făcut treaba.

Cam asta se întâmplă de când am venit în primărie și de asta ”nu te mai poți înțelege cu ăștia”. Pentru că mai există și funcționari drepți care realizează că nimeni nu este mai presus de lege și cinstea este cea mai puternică armă a lor”, a conchis edilul Sectorului 1.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati