Clotilde Armand vrea să transforme în școală clădirea Institutului Levantului

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, propune preluarea de către primărie a clădirii în care funcționează Institutul Levantului pentru a fi transformată în școală.

„Există o mare provocare pentru școlile din Sectorul 1 care sunt tot mai aglomerate. Ne dorim ca, în cel mai scurt timp posibil, să eliminăm supraglomerarea din clase pentru ca elevii noștri să învețe în condiții civilizate. Am trecut astăzi pe lângă o clădire situată la câțiva metri de Arcul de Triumf. Clădirea se numește Institutul Levantului. În perioada în care România era condusă de Dragnea a fost înființat acest Institut de Studii Avansate a Culturii și Civilizației Levantului condus de fostul președinte al României – dl. Emil Constantinescu.

Ce face această instituție?! Nimeni știe. Se știe doar că instituția plătește salarii anuale de peste 500 de mii de euro. Pentru ce?! Să revenim însă la școli. Având în vedere deficitul unităților de învățământ din Sectorul 1, propun să preluăm noi clădirea în care funcționează în prezent Institutul Levantului și să o transformăm într-o școală”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati