Clubul Expirat se transformă temporar în destinație pe Airbnb: ”Dăm ocazie one of a kind de povestit” – FOTO

Clubul Expirat a anunțat că a transformat interiorul de la Halele Carol pentru ca oamenii să închirieze o astfel de experiență pentru o noapte și să poată să doarmă în locul favorit.

Pentru că restricțiile din ultima vreme au interzis activitățile cluburilor din România, Clubul Expirat a decis să se transforme și să permită oamenilor să închirieze tot clubul ca să locuiască acolo o noapte. ”Dăm ocazie one of a kind de povestit cum a fost să dormi pe bune la hale într-o seară”, se precizează într-o postare pe Facebook.

Potrivit airbnb.ro, locația poate fi închiriată cu 7.500 de lei pe noapte, la care se adaugă și o taxă de servicii de 1.260 de lei.

„Dacă tot stăm degeaba de nici nu mai știm când și nici pentru cât timp de acum încolo. Dacă tot concerte nu, petreceri nu, băută seara nu. Dacă tot avem o sală prea încăpătoare pentru orice am avea voie să facem, uite că v-o dăm vouă să vă bucurați de ea. Și să vă faceți pe bune a doua casă la noi, dacă tot faceți casă bună cu Expirat”, anunță clubul pe pagina de Facebook.

„Am mobilat, am luminat, am pus canapele și am făcut să fie cald și confortabil și cool. Că prea am zis de multe ori că dacă n-am fi fost venue, sigur am fi fost un loft într-o mansarda din New York. Adică l-am făcut numai bun de dat o noapte la închiriat. Să vi se mai satisfacă din poftele puse în cui în perioada asta și să duceți oamenii altundeva decât la voi acasă (știm cât e de nasol să stai să faci curat după)”, mai arată sursa citată.

”Dăm ocazie one of a kind de povestit cum a fost să dormi pe bune la hale într-o seară”

Reprezentanții clubului spun că nu este vorba de vreo formă de protest, pentru că ”n-avem Guvern de care să ne plângem oricum”.

„De ce? Ce e asta? Vreo formă de protest? Nu chiar, că n-avem Guvern de care să ne plângem oricum. Vreo plictiseală? Clar. Ne-am plictisit de nu mai putem de vreo lună. Vreun stunt de marketing? Poate. Dar îl facem atât de pe bune încât dacă rezervi pe airbnb, chiar o să vă onorăm booking-ul.

Deci, știți ce aveți de făcut, că ați mai făcut. Dați pe link și ne auzim de acolo. Dăm ocazie one of a kind de povestit cum a fost să dormi pe bune la hale într-o seară.”,  mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati