Clubul Nuba din Capitală, amendat cu 21.500 de lei pentru nerespectarea normelor sanitare

0
72
club Nuba

Administratorul unui club din Sectorul 1 al Bucureştiului a fost sancţionat de poliţişti cu suma de 10.000 de lei pentru nerespectarea normelor sanitare, transmite Poliţia Capitalei.

În plus, organizatorul evenimentului care a avut loc acum câteva zile la acel club a fost amendat cu 10.000 de lei. Poliţia a mai aplicat o amendă de 1.500 lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Este vorba despre clubul Nuba, scrie news.ro.

Amenzile au fost date de poliţişti după apariţia unor imagini pe Facebook cu petrecerea care s-a desfăşurat acolo.

„Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, privind desfăşurarea unui eveniment, pe terasa unui club din sectorul 1 al municipiului Bucureşti, vă aducem la cunoştinţă următoarele: A fost aplicată o sancţiune contravenţională, în cuantum de 10.000 de lei, organizatorului evenimentului, conform HG. nr. 782 din 2020, precum şi o altă sancţiune contravenţională, tot în cuantum de 10.000 de lei, administratorului societăţii comerciale, în spaţiul căreia a avut loc evenimentul. De asemenea, a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională, conform Legii nr. 61/1991 , pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, sancţiune în valoare de 1.500 de lei”, transmite Poliţia Capitalei.

Sursa citată precizează că poliţiştii continuă verificările, pentru identificarea şi sancţionarea participanţilor, care au încălcat normele de protecţie sanitară.

Utilizator Facebook: Pentru asta îmi petrec 8 h/zi la locul de muncă purtând mască şi vizieră?

O internaută a publicat imagini de la o petrecere care a avut loc pe terasa clubului Nuba din Bucureşti, unde persoanele nu purtau mască de protecţie şi nu respectau normele de distanţare socială.

Pentru asta imi petrec 8 h/zi la locul de munca purtand masca si viziera?Pentru asta stau toti elevii cu masca, pana la 8-9 ore pe zi? Pentru asta s-a trecut la invatamantul hibrid, in care ai parte educatie din 2 in 2 saptamani? 🚨 Politia Capitalei Direcția de Sănătate Publică BucureștiMultumesc patronilor de la Nuba in numele tuturor cadrelor medicale si didactice, in numele tuturor celor care au ramas fara job, in numele apartinatorilor care nu isi pot vizita rudele in spitale. Va multumim si speram ca incasarile de aseara au fost pe masura asteptarilor 👏🙏🏼

Publicată de Silvia Dinu pe Duminică, 4 octombrie 2020

„Pentru asta îmi petrec 8 h/zi la locul de muncă purtând mască şi vizieră? Pentru asta stau toţi elevii cu mască, până la 8-9 ore pe zi? Pentru asta s-a trecut la învăţământul hibrid, în care ai parte de educaţie din 2 în 2 săptămani? Mulţumesc patronilor de la Nuba, în numele tuturor cadrelor medicale şi didactice, în numele tuturor celor care au rămas fără job, în numele aparţinătorilor care nu îşi pot vizita rudele în spitale. Vă mulţumim şi sperăm că încasările de aseară au fost pe măsura aşteptărilor”, scris Silvia Dinu pe Facebook, care a postat şi imagini de la clubul Nuba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.