Clubul Piranha din Regie se închide. În locul spațiilor verzi se va înălța un bloc

Clubul Piranha din Regie se va închide pe 9 februarie, după ce proprietarul, Cătălin Coman, a vândut restaurantul. În locul clubului se va înălța o clădire de locuințe, similară celor din zonă, informează wall-street.ro.

Piranha este un apreciat local din zona Regie, fiind o oază de verdeață în care trăiesc inclusiv păsări, animale și pești.

Contactat de jurnaliștii wall-street.ro, proprietarul Piranha nu a dorit să ofere amănunte despre tranzacție, preferând să păstreze discreția.

Potrivit unor surse din piață, cumpărătorul terenului ar fi compania Exigent Development, controlată de Alin Niculae, unul dintre cei mai activi dezvoltatori din Sectorul 6 al Capitalei, pe terenuri situate între Plaza România și AFI Cotroceni. Printre proiectele sale se numără inclusiv 21th Residence și Exigent Plaza Residence.

În cadrul unei postări pe Facebook, Clubul Pirahna anunță încheierea primului capitol, începând cu data de 8 februarie.

“Data de 8 februarie 2020 marchează încheierea primului capitol al Clubului Piranha. Ne bucurăm că alături de dumneavoastră am trăit mii de povești, am gravat în memoriile noastre sute de amintiri, ne-am bucurat împreună la reușite și ne-am consolat la eșecuri.
25 de ani de magie”, apare într-o postare pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati