Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti anunţă încheierea unui acord oficial cu Asociaţia Steliştilor 1947

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti anunţă încheierea unui acord oficial cu Asociaţia Steliştilor 1947 (AS 47) în calitate de sponsor al echipei de fotbal. Astfel, până la finalul acestui sezon competiţional, jucătorii echipei vor beneficia de suportul AS 47 pentru atingerea obiectivelor sportive de performanţă în competiţia oficială.

Asociaţia Steliştilor 1947 (AS47) este e o organizaţie non-profit ce funcţionează 100% pe bază de voluntariat. Misiunea AS47 este de a susţine clubul Steaua în drumul spre marea performanţă, oferind o voce oficială tuturor suporterilor stelişti din ţară şi din străinătate. AS47 a susţinut clubul, fiind partener în sezonul 2017 – 2018.

CSA Steaua Bucureşti este cel mai titrat club din istoria sportului românesc, fiind singura grupare sportivă din România care deţine recordul pentru cele mai multe titluri naţionale la fotbal (21 titluri de campioni naţionali şi 20 cupe ale României) precum şi cea mai importantă performanţă la nivel de club din toate timpurile – Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei.

În prezent, CSA Steaua Bucureşti are ca obiectiv principal promovarea în Liga 2, competiţie organizată sub egida Federaţiei Române de Fotbal.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati