CNA cere televiziunilor să nu mai difuzeze clipurile din campania de vaccinare

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a cerut joi radiodifuzorilor să nu mai difuzeze spoturile informative de tip testimonial aferente campaniei de informare şi comunicare privind vaccinarea împotriva Covid-19.

Pentru că acest proces a ajuns într-o altă etapă, Guvernul va schimba reclamele privind campania de vaccinare, potrivit unui comunicat de presă.

”Având în vedere că Guvernul României a informat CNA că acest proces a intrat deja într-o altă etapă, vă adresăm rugămintea de a opri difuzarea spoturilor informative de tip testimonial realizate pentru această etapă a campaniei de informare”, arată sursa citată.

CNA le transmite radiodifuzorilor că vor primi curând noile materiale informative: ”Vă comunicăm, de asemenea, că ținând cont de „Instrucțiunea CNA nr. 5 din 22.12.2020, referitoare la desfășurarea în audiovizual a campaniei de informare și comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România”, vă vom transmite, în vederea difuzării, noile materiale informative imediat ce vor fi realizate.”

Campania de vaccinare anti-Covid a început în România pe 27 decembrie 2020.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati