CNA: Webinarii pentru jurnalişti privind relatarea despre abuzurile sexuale cu minori

O serie de webinarii menite să-i ajute pe jurnalişti să relateze despre abuzurile sexuale cu minori, astfel încât să facă mai vizibile comportamentele abuzive, dar în acelaşi timp să respecte demnitatea victimei, vor fi realizate de World Vision România în parteneriat cu Consiliul Naţional al Audiovizualului şi cu Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al CNA, transmis vineri Agerpres, primul webinar are loc luni, de la ora 18,30, şi are o durată de aproximativ 50 de minute. Va fi susţinut de judecătorul Cristi Danileţ şi de Mihaela Voicu, specialist protecţia copilului în cadrul Fundaţiei World Vision România.

În urma acestor webinarii, va fi realizat un ghid media care va cuprinde atât surse pentru documentare, cât şi un set de reguli şi principii de bază şi exemple de bune practici.

Link-ul de înscriere pentru a primi informaţii despre programul webinariilor este: https://docs.google.com/forms/d/1Z7QkNdgxIIbG1ikY6d8NChUwvkH9g61zVZ3EXEAAcEQ/edit

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati