CNAIR studiază lărgirea la patru benzi a DN 1A în Mogoșoaia

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat la licitație studiul de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a unui tronson din DN 1A, cuprins între Centura București și Șoseaua Chitila – Mogoșoaia.

CNAIR a lansat pe 13 aprilie 2021 licitația de „Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 4 benzi DN 1A și măsuri de siguranță rutieră pe sectorul cuprins între Centura București și intersecția cu Șoseaua Chitila-Mogoșoaia”.

Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 292.079,45  si 344.275,71 lei fără TVA. Durata contractului va fi de cinci luni, acesta urmând să fie finanțat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), scrie economica.net.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 17 mai 2021, conform informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Comentând pe marginea subiectului, pasionații de infrastructură au spus că demersul este unul lăudabil, dar că ar fi trebuit demarat odată cu începerea lucrărilor la Pasajul Mogoșoaia de pe Centura București. Mai mult, ei spun că largirea e deja făcută în punctul care ar fi putut să pună cele mai mari probleme, sub pasajul de cale ferată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati