Coadă de 10 kilometri pe Autostrada A2 București – Constanța

0
325
sursa foto: Youtube - Eforie Online

Centrul InfoTrafic anunță că traficul se desfășoară dificil pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța din cauza unei macarale ce a acroșat parapetul metalic și a rămas suspendată pe suprafața de rulare, informează antena3.ro.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unei macarale ce a acroșat parapetul metalic și a rămas imobilizată pe suprafața de rulare, circulația rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța se desfășoară alternativ, pe o bandă, la kilometrul 145, în zona localității Fetești, județul Ialomița.

Reamintim că, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a podului peste Brațul Borcea, situat pe autostrada A2, la kilometrul 149+680 de metri, s-a închis calea 1 de rulare (sensul București – Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanța – București), unde se circulă în ambele sensuri pe sectorul cuprins între km. 142+885 de metri – 148+015 metri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum”, anunță Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.