Coadă uriașă la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar din Capitală, unde oamenii așteaptă de câteva ore la rând

Peste 100 de persoane așteaptă de câteva ore la coadă la un centru de vaccinare de la spitalul Universitar din București. Oamenii au venit pentru a doua doză de vaccin.

Oamenii spun că stau în frig, de la ora 7 – 8 dimineață, la centrul de vaccinare.

Ei au venit pentru rapel.

După câteva ore, când au cerut să li se explice ce se întâmplă, li s-a spus că lipseau dozele de rapel și că a fost o problemă de aprovizionare de la depozit, scrie Digi24.

„În primă fază au băgat cam 10 persoane înăuntru, că s-a făcut scandal, că s-a stat așa de mult timp și ni s-a spus că există o pauză de 10 minute. După ce am cerut să vorbim cu cineva, ni s-a spus că nu sunt momentan doze și că trebuie să vină de la Cantacuzino.

Am înțeles că acum a venit vaccinul, așteptăm. Încă nu a fost reluat procesul de vaccinare”, a declarat una dintre persoanele care aștepta la rând de la ora 10.00, dar care a adăugat că atunci când a ajuns la centrul de vaccinare în fața ei erau multe persoane care erau acolo de câteva ore.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati